Yhteystiedot

Sihteeri;
PHYsihteeri@gmail.com

PHY VUOSIKOKOUS 2020

Vuosikokous 21.8.2020 klo 18.00-19.00. Katso YHDISTYS vuosikokous 2020

LKL-vuosikokous

LKL vuosikokous 14.8.2020

Luontaisalan vetoomus

KATSO AMMATTITAITO
Valinnanvapautta Terveydenhoitoon!
Kiitos kaikille allekirjoittaneille!

Jäsenkirjeet 2020

Jäsenkirje 1/2020
17.3.2020 EMAIL

MATKA Hahnemannin jäljillä 2021

Auf den Spuren von Hahnemann - Hahnemannin jäljillä - Matka Hahnemannin elämään ja oppeihin.
Katso ohjelma ja lisätiedot Koulutus

CAM 2020

CAMDOC EUn julkaisu
Täydentävien hoitomuotojen mahdollisuudet kestävän kehityksen terveydenhoidossa Euroopassa.
Lisätietoa: KIRJALLISUUTTA - HOMEOPATIA

PHY Jäsenyys

  • Yhdistyksen jäseneksi hyväksytään SHA-Akatemiasta tai Transformational School of Homeopathy Helsinki ammattiin valmistavista koulutuksista valmistuneet ammattihomeopaatit tai opiskelijajäseneksi kouluissa ammattiin opiskelevat.

 

  • Täysjäsenenä saat uutiskirjeen 3-4 kertaa vuodessa sähköpostiisi tai kotiisi postitettuna. Uutiskirjeestä voit lukea yhdistyksen asioista sekä homeopatiaa käsitteleviä uutisia. Yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin osallistut jäsenhinnalla. Saat myös yhteystietosi yhdistyksen nettisivuilla olevalle vastaanottavien homeopaattien listalle. Vuosikokouksessa sinulla on äänioikeus.

 

  • Opiskelijajäsenä saat uutiskirjeen 3-4 kertaa vuodessa sähköpostiisi tai kotiisi postitettuna. Uutiskirjeestä voit lukea yhdistyksen asioista sekä homeopatiaa käsitteleviä uutisia. Yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin osallistut edullisella opiskelija-jäsenhinnalla. Vuosikokouksessa sinulla ei ole äänioikeutta. Opintojesi päättämisen jälkeen siirryt täysjäseneksi suoritettuasi homeopatian lopputyön ja saatuasi diplomin. Opiskelijajäsenenä voit olla enintään 5 vuotta. 3 vuotta opintojen aikana ja 2 vuotta lisää jos suoritat lopputyösi myöhässä.

 

  • Jäsenkortti on täysjäsenelle tarkoitettu jäsenkortti jolla voi todistaa olevansa koulutettu homeopaatti ja jäsenenä PHY:ssä. Opiskelijana kun valmistut eli olet suorittanut opinnot ja lopputyön hyväksytysti voit pyytää jäsenyyden vaihtoa täysjäseneksi ja saat sen jälkeen jäsenkorttisi. Huomaa että painamme jäsenkortit vain kerran vuodessa. Jos jäsenkorttisi katoaa tai hajoaa voit tilata uuden jäsenkortin hintaan 10€.
  • Jäsenkausi on kalenterivuosi 1.1.20XX-30.12.20XX. Jäsenmaksu maksetaan aina jäsenkauden puolivälissä heinä-elokuussa. Jäsenyytesi alkaa sen kalenterivuoden ja jäsenkauden aikana kun hakemuksesi on hyväksytty. 

  • Eroanomukset voi lähettää sähköpostina sihteerille ja hyväksymisen jälkeen ne astuvat voimaan sähköpostisi päivämäärästä alkaen tai vuoden lopusta 31.12.20xx.  Jos sinulla on maksamattomia jäsenmaksuja tai muita maksuja niistä lähetetään lasku heti eroamisen jälkeen. Huomaa että vaikka eroanomus lähetetään esim. kesä-heinäkuussa jäsenmaksu maksetaan aina kuluvasta vuodesta kokonaisuudessaan. 

Jäsenmaksu

Jäsenmaksut vuodelle 2019

täysjäsen                          42€

opiskelijajäsen                  26€

Jäsenmaksut maksetaan kertamaksuna jäsenkirjeen mukana tulevan laskun mukaan. Laskussa olevaa viitenumeroa tulee käyttää sillä se nopeuttaa maksujen käsittelyä.

Jäsenmaksun maksuaika on koko vuodelle heinä/elokuussa.

Eräpäivä tälle vuodelle on 15.8.2019