PHY Jäsenyys

  • Yhdistyksen jäseneksi hyväksytään SHA-Akatemiasta tai Transformational School of Homeopathy Helsinki ammattiin valmistavista koulutuksista valmistuneet ammattihomeopaatit tai opiskelijajäseneksi kouluissa ammattiin opiskelevat.

 

  • Täysjäsenenä saat uutiskirjeen 3-4 kertaa vuodessa sähköpostiisi. Uutiskirjeestä voit lukea yhdistyksen asioista sekä homeopatiaa käsitteleviä uutisia. Yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin osallistut jäsenhinnalla. Saat myös yhteystietosi yhdistyksen nettisivuilla olevalle vastaanottavien homeopaattien listalle. Vuosikokouksessa sinulla on äänioikeus.

 

  • Opiskelijajäsenä saat uutiskirjeen 3-4 kertaa vuodessa sähköpostiisi. Uutiskirjeestä voit lukea yhdistyksen asioista sekä homeopatiaa käsitteleviä uutisia. Yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin osallistut edullisella opiskelija-jäsenhinnalla. Vuosikokouksessa sinulla ei ole äänioikeutta. Opintojesi päättämisen jälkeen siirryt täysjäseneksi suoritettuasi homeopatian lopputyön ja saatuasi diplomin. Opiskelijajäsenenä voit olla enintään 5 vuotta. 3 vuotta opintojen aikana ja 2 vuotta lisää jos suoritat lopputyösi myöhässä.

 

  • Eläkeläisjäsenenä saat uutiskirjeen 3-4 kertaa vuodessa sähköpostiisi. Uutiskirjeestä voit lukea yhdistyksen asioista sekä homeopatiaa käsitteleviä uutisia. Yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin osallistut eläkeläisjäsenhinnalla. 
  • Eläkeläisjäseneksi voi hakea kun jää eläkkeelle homeopaatin työstä eikä pidä enää vastaanottoa ja on täyttänyt 70 vuotta. 
  • Eläkeläisjäsenyys on tarkoitettu yhdistyksen entisille täysjäsenille.  
  • Jäsenkortti on täysjäsenelle tarkoitettu jäsenkortti jolla voi todistaa olevansa koulutettu homeopaatti ja jäsenenä PHY:ssä. Opiskelijana kun valmistut eli olet suorittanut opinnot ja lopputyön hyväksytysti voit pyytää jäsenyyden vaihtoa täysjäseneksi ja saat sen jälkeen jäsenkorttisi. Huomaa että painamme jäsenkortit vain kerran vuodessa. Jos jäsenkorttisi katoaa tai hajoaa voit tilata uuden jäsenkortin hintaan 10€.
  • Jäsenkausi on kalenterivuosi 1.1.20XX-30.12.20XX. Jäsenmaksu maksetaan aina jäsenkauden puolivälissä heinä-elokuussa. Jäsenyytesi alkaa sen kalenterivuoden ja jäsenkauden aikana kun hakemuksesi on hyväksytty. 

  • Eroanomukset voi lähettää sähköpostina sihteerille ja hyväksymisen jälkeen ne astuvat voimaan sähköpostisi päivämäärästä alkaen tai vuoden lopusta 31.12.20xx.  Jos sinulla on maksamattomia jäsenmaksuja tai muita maksuja niistä lähetetään lasku heti eroamisen jälkeen. Huomaa että vaikka eroanomus lähetetään esim. kesä-heinäkuussa jäsenmaksu maksetaan aina kuluvasta vuodesta kokonaisuudessaan. 

Jäsenmaksu

Jäsenmaksut vuodelle 2023

varsinainen jäsen           42€

opiskelijajäsen                26€

eläkeläisjäsen         35€

Jäsenmaksut maksetaan kertamaksuna sähköpostiisi tulevan laskun mukaisesti. Laskussa olevaa viitenumeroa tulee käyttää sillä se nopeuttaa maksujen käsittelyä.

Jäsenmaksun maksuaika on kuluvalle vuodelle heinä/elokuussa.

Eräpäivä tälle vuodelle on 30.8.2023