Yhteystiedot

Sihteeri;
PHYsihteeri@gmail.com

Luontaisalan vetoomus

KATSO AMMATTITAITO
Luontaisalan vetoomus
Valinnanvapautta Terveydenhoitoon!

HAHNEMANNPÄIVÄT

PERUUNTUU VÄHÄISEN ILMOITTAUTUMISEN VUOKSI

MATKA Hahnemannin jäljillä 2021

Auf den Spuren von Hahnemann - Hahnemannin jäljillä - Matka Hahnemannin elämään ja oppeihin.
Katso ohjelma ja lisätiedot Koulutus

CAM 2020

CAMDOC EUn julkaisu
Täydentävien hoitomuotojen mahdollisuudet kestävän kehityksen terveydenhoidossa Euroopassa.
Lisätietoa: KIRJALLISUUTTA - HOMEOPATIA

PHY Jäsenyys

  • Yhdistyksen jäseneksi hyväksytään SHA-Akatemiasta tai Transformational School of Homeopathy Helsinki ammattiin valmistavista koulutuksista valmistuneet ammattihomeopaatit tai opiskelijajäseneksi kouluissa ammattiin opiskelevat.

 

  • Täysjäsenenä saat uutiskirjeen 3-4 kertaa vuodessa sähköpostiisi tai kotiisi postitettuna. Uutiskirjeestä voit lukea yhdistyksen asioista sekä homeopatiaa käsitteleviä uutisia. Yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin osallistut jäsenhinnalla. Saat myös yhteystietosi yhdistyksen nettisivuilla olevalle vastaanottavien homeopaattien listalle. Vuosikokouksessa sinulla on äänioikeus.

 

  • Opiskelijajäsenä saat uutiskirjeen 3-4 kertaa vuodessa sähköpostiisi tai kotiisi postitettuna. Uutiskirjeestä voit lukea yhdistyksen asioista sekä homeopatiaa käsitteleviä uutisia. Yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin osallistut edullisella opiskelija-jäsenhinnalla. Vuosikokouksessa sinulla ei ole äänioikeutta. Opintojesi päättämisen jälkeen siirryt täysjäseneksi suoritettuasi homeopatian lopputyön ja saatuasi diplomin. Opiskelijajäsenenä voit olla enintään 5 vuotta. 3 vuotta opintojen aikana ja 2 vuotta lisää jos suoritat lopputyösi myöhässä.

 

  • Jäsenkortti on täysjäsenelle tarkoitettu jäsenkortti jolla voi todistaa olevansa koulutettu homeopaatti ja jäsenenä PHY:ssä. Opiskelijana kun valmistut eli olet suorittanut opinnot ja lopputyön hyväksytysti voit pyytää jäsenyyden vaihtoa täysjäseneksi ja saat sen jälkeen jäsenkorttisi. Huomaa että painamme jäsenkortit vain kerran vuodessa. Jos jäsenkorttisi katoaa tai hajoaa voit tilata uuden jäsenkortin hintaan 10€.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksut vuodelle 2017

täysjäsen                          42€

opiskelijajäsen                  26€

Jäsenmaksut maksetaan kertamaksuna jäsenkirjeen mukana tulevan laskun mukaan. Laskussa olevaa viitenumeroa tulee käyttää sillä se nopeuttaa maksujen käsittelyä.

Jäsenmaksun maksuaika on koko vuodelle heinä/elokuussa.

Eräpäivä tälle vuodelle on 10.9.2017