Share |

Terveyttä ja Hyvinvointia Homeopatialla! 

Pohjoismainen Homeopaattiyhdistys ry ja Suomen Homeopaatit ry järjestivät homeopatia aiheisen keskustelun Porissa osana Suomi-Areena ohjelmaa.

Keskustelulla on FACEBOOK-sivut josta voit seurata aihepiirin artikkeleita ja homeopatia aiheista keskustelua myös keskustelun jälkeen. Sivut löytyvät Facebookista otsikolla Terveyttä ja Hyvinvointia Homeopatialla. 

Suomi-Areenan keskustelu Porissa 27.6.2023 käytiin pelkästään paikan päällä. MTV päätti olla nauhoittamatta keskustelua Oliko syynä sitten vihamielinen häiriköinti tai sidosryhmien vaatimukset. Jo etukäteen jouduimme painostuksen vuoksi poistamaan keskustelun tiivistelmästä kohdat tutkimus ja vaihtoehtoinen hoitomuoto, jotka eivät vastustajien tai sidosryhmien mielestä olleet sopivia. Tästä voi sitten jokainen itse päätellä kenen etuja mikäkin taho oikeasti ajaa. Vielä oudommaksi asian tekee se, että MTV:llä ei ollut tietoa mitä keskustelussa puhutaan ja silti se haluttiin poistaa. Tieteelliseen toimintamalliin kuuluu asiallinen keskustelu eikä sensurointi ennen esitettyä keskustelua. 

Kiitokset kaikille aiheesta kiinnostuneille kuulijoille. Kuuntelemassa oli paljon yleisöä ja paikat täyttyivät nopeasti.

Posi-TV oli paikalla nauhoittamassa keskustelun Otsikolla SENSUROITU KESKUSTELU HOMEOPATIASTA ja sen voi katsoa seuraavasta linkistä Posi-TV nettisivuilla: Posi-tv Homeopatia 

Paikalleosunut katselija tallensi myös koko keskustelun ja tämä keskustelu on levinnyt laajasti some-kanavilla. Viiden päivän aikana se oli saanut yli 10.000 katselukertaa joten ilmeisesti aihe kuitenkin kiinnostaa. Video on katsottavissa Valinnanvapauden puolesta Facebook-ryhmässä 

HOMEOPATIA TALLENNUS

Luontaisterveyslehdessä julkaistaan artikkelisarja homeopatian tutkimuksesta.

Artikkelit luettavissa ja jaettavissa sivuillamme kohdassa TUTKIMUS - Homeopatian tutkimusartikkeleita.

Media kirjoittelee paljon valeuutisia homeopatiasta ja homeopatian tutkimuksesta.

Käy tutustumassa Professori Robert Hahnin videoon tutkimuksesta, jonka hän sitoutumattomana tiedemiehenä teki homeopatian tutkimuksista ja esitteli tutkimustulokset 2019 HRI Homeopatian tutkimuskongressissa Lontoossa. 

HRI-Research Robert Hahn tutkimus

Lisätietoa ja linkki myös TUTKIMUS