Yhteystiedot

Sihteeri;
PHYsihteeri@gmail.com

Homeopatia Tutuksi Tapahtuma

TO 28.11.2019 Klo 18-20
Kulttuuritalo Laikku / Musiikkisali, Keskustori TAMPERE
Tuo tietoa homeopatiasta ja homeopatian tutkimuksesta.
Yleisöluento
KOULUTUS

LA 23.11.2019 SHRy Syysseminaari

Luennoimassa
Marja-Terttu Pakkanen
Homeopaattinen tukihoito hammashoidossa
Harri Seppälä
Alkoholi ja peliriippuvuuden hoito homeopatialla ja luontaistuotteilla
Akuutin borrelioosin tukihoito homeopatialla ja luontaistuotteilla
Katso lisää: KOULLUTUS

Luontaisalan vetoomus

KATSO AMMATTITAITO
Luontaisalan vetoomus
Valinnanvapautta Terveydenhoitoon!

HAHNEMANNPÄIVÄT 2020

HUHTIKUUSSA 2020

MATKA Hahnemannin jäljillä 2021

Auf den Spuren von Hahnemann - Hahnemannin jäljillä - Matka Hahnemannin elämään ja oppeihin.
Katso ohjelma ja lisätiedot Koulutus

CAM 2020

CAMDOC EUn julkaisu
Täydentävien hoitomuotojen mahdollisuudet kestävän kehityksen terveydenhoidossa Euroopassa.
Lisätietoa: KIRJALLISUUTTA - HOMEOPATIA

Ammattitaito

homeopaatille koostuu monesta tekijästä:

Homeopatian koulutus Suomessa on yksityisten koulujen tuottamaa. SHA- Akatemia - Provita Oy (Turku ja Tampere) ja TSH - Transformational School of Homeopathy Helsinki (Helsinki) kouluttavat 4 vuoden koulutusohjelmalla homeopatian ammattikoulutusohjelmaa. Sen lisäksi opiskelijoilta vaaditaan riittävästi terveydenhuoltoalan koulutusta.


Homeopaatin on tunnettava elimistön toimintamekanismit ja hänellä on oltava hyvät perustiedot sairauksista ja niiden ilmenemisestä. Homeopaatilla voi olla pohjana mm. terveydenhoitoalan tutkinto, riittävät opinnot lääketieteen perusteista tai lääketieteen tutkinto.


Homeopaatin on tunnettava ja osattava mm. oman alansa perusmetodit, anamneesin teko ja lääkeaineiden Materia Medica ja Repertorion käyttö. Tärkeää on myös että homeopaatti on hyvä kuuntelija ja ihmistuntija joka ymmärtää potilaan kertomuksesta sen keskeisen asian mikä pitää tasapainottaa kehossa ja mielessä.


Homeopatia on kokonaisvaltaisen lähtökohtansa vuoksi vaativa ala jonka sisäistämiseen kuluu opiskelijalta ja myös valmistuneelta homeopaatilta jonkin aikaa. Sen vuoksi homeopatian jatkokoulutus-seminaarit kuuluvat jokaisen homeopaatin työelämään aina siihen asti kunnes jää työstään eläkkeelle. Yhdistykset ja homeopatiakoulut järjestävät jatkokoulutusta ammattihomeopaateille tai homeopaatti voi hakeutua jatkokoulutuksiin ulkomaille.

Koulutetun homeopaatin ammattinimike - Diplomihomeopaatti (ei suojattu tai valvottu CAM-terapia lain puuttumisen vuoksi) on näistä oppilaitoksista valmistuneiden homeopaattien ammattinimike. Opiskelija on suorittanut hyväksytysti neljän vuoden opinnot, lopputentin ja diplomityön.


CAM-terapia lain puuttumisen vuoksi tarkista että homeopaattisi on suorittanut loppututkinnon homeopatian yhdistyksien hyväksymässä koulussa. Koulutettu homeopaatti on myös jäsenenä homeopatian ammatillisessa yhdistyksessä kuten Pohjoismainen homeopaattiyhdistys ry tai Suomen Homeopaatit ry.