PHY Vuosikokous PE 21.8.2020

Homeopaattidoula tukena raskaudessa ja synnytyksessä. Mitä tarkoittaa doula? Mitä ammattidoulan työnkuvaan liittyy? Miten doula voi hyödyntää homeopatiaa ammatissaan? Tule kuuntelemaan homeopaattidoula Anna Multasen esitys doulan työnkuvasta ja homeopatiasta.

Anna Multasen esitelmä ennen vuosikokousta:

Cafe Art - 21.8.2020 Klo 17.00-17.45

Café Artissa Katriina Uusitalon akvarelleja ja akryylimaalauksia. Kahvila avoinna 10-19.

Pohjoismaisen Homeopaattiyhdistyksen Vuosikokous 

perjantaina 21.8.2020 Klo 18.00-19.00. 

Paikka: Café Art, Läntinen rantakatu 5, Kirjastosillan kulmaus. Turku Parkkipaikkoja Kauppiaskadun päädyssä ja Julian parkkitalossa.

Vuosikokouksessa valitaan puheenjohtaja, sihteeri ja hallitus seuraavaksi vuodeksi sekä päätetään kuluvan vuoden toimintasuunnitelmasta ja jäsenmaksusta. Esityslistalla on myös muutamia sääntömuutoksia. Liitteenä esityslista.

Kahvitarjoilu! Ilmoittauduthan 12.8.mennessä sähköpostitse - PHYsihteeri@gmail.com

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Homeopaattidoula tukena raskaudessa ja synnytyksessä.

Mitä tarkoittaa doula? Mitä ammattidoulan työnkuvaan liittyy? Miten doula voi hyödyntää homeopatiaa ammatissaan? Tule kuuntelemaan homeopaattidoula Anna Multasen esitys doulan työnkuvasta ja homeopatiasta.

Esitys Café Art PE 21.8.2020 klo 17.00-17.45


Doula toimii synnyttäjän sekä tämän kumppanin tukihenkilönä sekä kotona että sairaalaympäristössä. Doula on vielä melko tuntematon ammatti Suomessa, mutta doulien kysyntä on koko ajan suuressa kasvussa samalla kun esimerkiksi tieto synnytysten hoidossa olevista puutteista leviää mm. Minä myös synnyttäjänä -kampanjan myötä. Kyseinen kampanja levittää tietoa naisten kokemasta synnytysväkivallasta ja pyrkii osaltaan parantamaan synnyttäjien osakseen saamaa kohtelua sairaaloissa.


Diplomihomeopaatti, sertifioitu doula, hypnosynnytysvalmentaja, WHO:n imetysohjaaja Anna Multanen kertoo työstään doulana sekä yleisimmistä homeopaattisista lääkeaineista, joita synnytyksessä voidaan käyttää. Doulat ovat lääkkeettömien kivunlievityskeinojen asiantuntijoita, ja homeopatia on yksi paljon käytetyistä hoitomuodoista raskauden ja synnytyksen aikana, sillä se on vaaraton sekä synnyttäjälle että sikiölle/vastasyntyneelle. Moni synnyttäjä haluaa selviytyä synnytyksestään luonnollisemmin joko kokonaan ilman lääkkeitä tai niitä mahdollisimman vähän käyttäen.


Anna on toiminut homeopaattina vuodesta 2014 lähtien sekä sertifioitunut doulaksi vuonna 2017. Hän on ollut doulana tähän mennessä 25 synnytyksessä, joihin kuuluu sekä sairaalasynnytyksiä, kotisynnytyksiä sekä yksi suunnittelematon kotisynnytys. Jotkin synnytyksistä ovat olleet täysin lääkkeettömiä luomusynnytyksiä ja toisissa taas on käytetty myös lääkkeitä, kuten epiduraalipuudutusta. Homeopatia sopii hyvin myös lääkkeellisiin synnytyksiin, koska se ei vaikuta tavallisten lääkkeiden tehoon ja on vaaraton hoitomuoto. Monesti juuri kätilöt ovat virallisen terveydenhoidon puolella niitä, jotka suhtautuvat myötämielisimmin täydentäviin hoitomuotoihin ja monilla heistä onkin lisäkoulutusta esim. akupunktion käytöstä synnytyksessä.


https://www.doula-anna.com/


https://www.facebook.com/1doula8anna/