Yhteystiedot

Sihteeri;
PHYsihteeri@gmail.com

Homeopatia Tutuksi Tapahtuma

TO 28.11.2019 Klo 18-20
Kulttuuritalo Laikku / Musiikkisali, Keskustori TAMPERE
Tuo tietoa homeopatiasta ja homeopatian tutkimuksesta.
Yleisöluento
KOULUTUS

LA 23.11.2019 SHRy Syysseminaari

Luennoimassa
Marja-Terttu Pakkanen
Homeopaattinen tukihoito hammashoidossa
Harri Seppälä
Alkoholi ja peliriippuvuuden hoito homeopatialla ja luontaistuotteilla
Akuutin borrelioosin tukihoito homeopatialla ja luontaistuotteilla
Katso lisää: KOULLUTUS

Luontaisalan vetoomus

KATSO AMMATTITAITO
Luontaisalan vetoomus
Valinnanvapautta Terveydenhoitoon!

HAHNEMANNPÄIVÄT 2020

HUHTIKUUSSA 2020

MATKA Hahnemannin jäljillä 2021

Auf den Spuren von Hahnemann - Hahnemannin jäljillä - Matka Hahnemannin elämään ja oppeihin.
Katso ohjelma ja lisätiedot Koulutus

CAM 2020

CAMDOC EUn julkaisu
Täydentävien hoitomuotojen mahdollisuudet kestävän kehityksen terveydenhoidossa Euroopassa.
Lisätietoa: KIRJALLISUUTTA - HOMEOPATIA

Homeopaattisten lääkkeiden ostaminen

Homeopaattiset valmisteet: pillerit, rakeet, voiteet, nesteet ym voi ostaa homeopaattisista apteekeista sekä useista luontaiskaupoista ja apteekeista joiden valikoimaan kuuluu homeopaattisia valmisteita.

Joihinkin akuutteihin vaivoihin voi ostaa homeopaattisia valmisteita luontaiskaupasta ilman homeopaatilla käyntiä, mutta huomaa että homeopaattiset ovat lääkkeitä ja siksi on tiedettävä miten niitä käytetään.
Akuutteja vaivoja oppii hoitamaan osallistumalla homeopatian peruskurssille. Jos vaivasi on ollut mukana pidempään on hyvä mennä koulutetun homeopaatin vastaanotolle.

Homeopaattisten ostaminen ulkomailta

Moni tuo ulkomailla käydessään homeopaattisia ulkomailta, sillä monessa EU-maassa homeopaattiset valmisteet ovat verotussyistä edullisempia kuin Suomessa. Huomaa kuitenkin että tuontiin liittyy rajoituksia riippuen siitä mistä ja kuinka paljon ostat. Myös netin kautta tilattuna on rajoituksia maahantuonnissa. Seuraavat ohjeet on otettu Tullin ja Eviran sivuilta.
Voit katsoa lisätietoa www.tulli.fi ja www.evira.fi sekä laki lääkevalmisteiden henkilökohtaisesta tuonnista www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2002/20021088

Tuonti ulkomailta

Yksityishenkilö voi tuoda Suomeen lääkevalmisteita jos lääkevalmisteella on myyntilupa valtiossa josta se on ostettu tai se on ostettu toimittajalta jolla on oikeus vähittäisjakeluun. (Rekisteröidyt homeopaattiset tai antroposofiset valmisteet ja ei-rekisteröidyt myyntiluvalliset homeopaattiset tai antroposofiset valmisteet)

Henkilökohtaiseen käyttöönsä voi tuoda mukanaan korkeintaan yhden vuoden käyttöä vastaavan määrän. Määriteltäessä sallittua lääkemäärää käytetään itsehoitolääkkeissä perusteena pakkaukseen merkittyä annosta.

EU:n talousalueen ulkopuolisesta maasta henkilö voi tuoda mukanaan korkeintaan kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän.

FIMEA päättää onko kyseessä lääke- vai luontaistuote/rohdosvalmiste ja tuojan vastuulla on selvittää tuontiehdot. Lisätietoihin ja lääkeluetteloon voit tutustua Fimean verkkosivuilla www.fimea.fi

Nettitilaukset ulkomailta

Nettitilauksena postin kautta tilatut homeopaattiset valmisteet

Henkilökohtaiseen käyttöön voi tilata toisesta EU-maasta tai ETA-maasta käyttöönsä enintään kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän.

EU/ETA-maiden ulkopuolelta ei saa tilata netin kautta eikä vastaanottaa postitse homeopaattisia valmisteita tai lääkevalmisteita.

EU-maat: Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tsekki, Unkari ja Viro
ETA-maat: EU-maat sekä Norja, Islanti, Liechtenstein