Yhteystiedot

Sihteeri;
PHYsihteeri@gmail.com

Homeopatia Tutuksi Tapahtuma

TO 28.11.2019 Klo 18-20
Kulttuuritalo Laikku / Musiikkisali, Keskustori TAMPERE
Tuo tietoa homeopatiasta ja homeopatian tutkimuksesta.
Yleisöluento
KOULUTUS

LA 23.11.2019 SHRy Syysseminaari

Luennoimassa
Marja-Terttu Pakkanen
Homeopaattinen tukihoito hammashoidossa
Harri Seppälä
Alkoholi ja peliriippuvuuden hoito homeopatialla ja luontaistuotteilla
Akuutin borrelioosin tukihoito homeopatialla ja luontaistuotteilla
Katso lisää: KOULLUTUS

Luontaisalan vetoomus

KATSO AMMATTITAITO
Luontaisalan vetoomus
Valinnanvapautta Terveydenhoitoon!

HAHNEMANNPÄIVÄT 2020

HUHTIKUUSSA 2020

MATKA Hahnemannin jäljillä 2021

Auf den Spuren von Hahnemann - Hahnemannin jäljillä - Matka Hahnemannin elämään ja oppeihin.
Katso ohjelma ja lisätiedot Koulutus

CAM 2020

CAMDOC EUn julkaisu
Täydentävien hoitomuotojen mahdollisuudet kestävän kehityksen terveydenhoidossa Euroopassa.
Lisätietoa: KIRJALLISUUTTA - HOMEOPATIA

Mitä on Homeopatia?

  • Homeopatia on lääkintäjärjestelmä, jossa hoitoon käytetään homeopaattisia lääkkeitä. Homeopaattiset lääkkeet ovat niin voimakkaasti laimennettuja että niissä ei ole jäljellä mitään potilasta vahingoittavaa. Kuitenkin ne ovat hyvin tehokkaita ja syvältä vaikuttavia lääkkeitä jotka antavat immuunijärjestelmällesi viestin korjata kehon epätasapainoa.

  • Homeopatia tulee kreikan kielen sanoista "homeos" - samankaltainen ja "pathos" - sairaus tai kärsimys. Siten homeopatia tarkoittaa hoitamista samankaltaisella lääkeaineella joka aiheuttaa samankaltaiset oireet kuin ko sairaudessa tai kärsimyksessä.

  • Homeopaatti valitsee potilaalle oikean lääkeaineen Samankaltaisuuden lain perusteella. Samankaltaisuuden laki on yksi paranemisen laeista joka määrittää että samankaltaiset oireet aiheuttava homeopaattinen lääkeaine parantaa potilaan samankaltaiset oireet. Käytännössä tämä merkitsee sitä että sama lääkeaine mikä sinulla hoitaa märkivää ihottumaa, hoitaa toisella korvatulehdusta ja kolmannella nuhaa ja migreeniä.

  • Jos kuorit sipulia, silmäsi alkavat herkästi polttaa ja kutista ja vuotavat vettä, nenä saattaa vuotaa ja kirvellä ja voit myös alkaa aivastella. Samankaltaisiin oireisiin auttaa homeopaattinen Allium Cepa (Punasipuli) palauttamalla elimistön tasapainoa esim. flunssan tai nuhakuumeen alussa, heinänuhassa, kylmettymisen alkuoireina tai nenän sivuontelotulehduksessa.

Mitä homeopaattiset lääkkeet ovat?

  • Homeopaattisia lääkkeitä voidaan valmistaa kasveista, mineraaleista, eläimistä, kudoksista, perinteisistä lääkkeistä tms. Lääkkeet valmistetaan homeopaattisissa lääketehtaissa lääketehtaiden vaatimusten mukaisesti. Kun lääke on valmistettu homeopaattisen farmakopean mukaisesti siinä on jäljellä ainoastaan viesti alkuperäisestä aineesta. Alkuperäinen aine on moninkertaisesti laimennettu (tavallisesti 1/10 tai 1/100) ja ravistettu metodisesti niin että siitä saadaan tehokas lääkeaine.

  • Laimennus ja ravistusmenetelmää kutsutaan potensoinniksi ja sen vuoksi homeopaattisten lääkkeitten voimakkuus ilmoitetaan potenssina. D- kymmenesosa laimennos, C-sadasosa laimennos. Mitä korkeampi potenssi (korkeampi numero / suurempi laimennos) sitä voimakkaampi, syvempi, pitkäkestoisempi vaikutus. Tämän vuoksi korkeampia potensseja tulee käyttää ainoastaan homeopaatin hoidossa/ohjauksessa.