Yhteystiedot

Sihteeri;
PHYsihteeri@gmail.com

TUTKIMUSAPURAHA Haastekampanja

Osallistu lahjoituksella homeopaattisen hoidon tieteellisiin tutkimuksiin.
Katso TUTKIMUS tutkimusapurahat
Aika; 31.8.2017 asti

ENSIAPUKURSSI 14-15.10.2017

Marita Leppäsen Ensiapukurssi TAMPEREELLA 14-15.10.2017
Lue lisätietoa Koulutus - Ensiapu
PERUUTETAAN VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI!

MATKA Hahnemannin jäljillä 2018

Auf den Spuren von Hahnemann - Hahnemannin jäljillä - Matka Hahnemannin elämään ja oppeihin.
Katso ohjelma ja lisätiedot Koulutus

HAHNEMANN-PÄIVÄT / 22-23.4 2017

PERUUNTUU vähäisen osallistujamäärän vuoksi!
Turussa
Geriatriset vaivat ja repertorisoinnin syventäminen.
Luennoitsijana
-Klaus Holzapfel -

Mitä on Homeopatia?

  • Homeopatia on lääkintäjärjestelmä, jossa hoitoon käytetään homeopaattisia lääkkeitä. Homeopaattiset lääkkeet ovat niin voimakkaasti laimennettuja että niissä ei ole jäljellä mitään potilasta vahingoittavaa. Kuitenkin ne ovat hyvin tehokkaita ja syvältä vaikuttavia lääkkeitä jotka antavat immuunijärjestelmällesi viestin korjata kehon epätasapainoa.

  • Homeopatia tulee kreikan kielen sanoista "homeos" - samankaltainen ja "pathos" - sairaus tai kärsimys. Siten homeopatia tarkoittaa hoitamista samankaltaisella lääkeaineella joka aiheuttaa samankaltaiset oireet kuin ko sairaudessa tai kärsimyksessä.

  • Homeopaatti valitsee potilaalle oikean lääkeaineen Samankaltaisuuden lain perusteella. Samankaltaisuuden laki on yksi paranemisen laeista joka määrittää että samankaltaiset oireet aiheuttava homeopaattinen lääkeaine parantaa potilaan samankaltaiset oireet. Käytännössä tämä merkitsee sitä että sama lääkeaine mikä sinulla hoitaa märkivää ihottumaa, hoitaa toisella korvatulehdusta ja kolmannella nuhaa ja migreeniä.

  • Jos kuorit sipulia, silmäsi alkavat herkästi polttaa ja kutista ja vuotavat vettä, nenä saattaa vuotaa ja kirvellä ja voit myös alkaa aivastella. Samankaltaisiin oireisiin auttaa homeopaattinen Allium Cepa (Punasipuli) palauttamalla elimistön tasapainoa esim. flunssan tai nuhakuumeen alussa, heinänuhassa, kylmettymisen alkuoireina tai nenän sivuontelotulehduksessa.

Mitä homeopaattiset lääkkeet ovat?

  • Homeopaattisia lääkkeitä voidaan valmistaa kasveista, mineraaleista, eläimistä, kudoksista, perinteisistä lääkkeistä tms. Lääkkeet valmistetaan homeopaattisissa lääketehtaissa lääketehtaiden vaatimusten mukaisesti. Kun lääke on valmistettu homeopaattisen farmakopean mukaisesti siinä on jäljellä ainoastaan viesti alkuperäisestä aineesta. Alkuperäinen aine on moninkertaisesti laimennettu (tavallisesti 1/10 tai 1/100) ja ravistettu metodisesti niin että siitä saadaan tehokas lääkeaine.

  • Laimennus ja ravistusmenetelmää kutsutaan potensoinniksi ja sen vuoksi homeopaattisten lääkkeitten voimakkuus ilmoitetaan potenssina. D- kymmenesosa laimennos, C-sadasosa laimennos. Mitä korkeampi potenssi (korkeampi numero / suurempi laimennos) sitä voimakkaampi, syvempi, pitkäkestoisempi vaikutus. Tämän vuoksi korkeampia potensseja tulee käyttää ainoastaan homeopaatin hoidossa/ohjauksessa.